Strobbo en linken met uitzendkantoren

usergroup uitzendbureau interim uitzendkantoor

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Een van de grote doelen van Strobbo is om 1 platform aan te bieden voor zowel vaste medewerkers als uitzendkrachten van onze klanten.

Hiervoor hebben wij het systeem van usergroups ontwikkeld. Met usergroups kunnen verschillende lijsten van mensen bijgehouden worden in Strobbo en kunnen admins aangemaakt worden die enkel rechten hebben tot info van deze bepaalde usergroup.

Hiermee willen we uitzendkantoren toegang geven tot alle data van hun mensen en indien mogelijk gaan we zelfs een stapje verder en koppelen we met de backend systemen van het uitzendkantoor (zie hieronder).

Concrete cases:

1. Personeelsgegevens:
    Via de login van Strobbo kan de uitzendconsulent alle personeelsgegevens van zijn mensen bekijken en kan hij nieuwe mensen aanmaken.
    Dit wordt in detail toegelicht in dit artikel: http://help.onlinewerkrooster.be/nl/articles/4854495-gebruikers-toevoegen-aan-verwijderen-van-een-gebruikersgroep

2. De werktijden van geplande uitzendkrachten worden doorgestuurd naar het uitzendkantoor.
    Dit wordt in detail toegelicht in dit artikel:
    http://help.onlinewerkrooster.be/nl/articles/4858843-de-planning-verzenden-naar-een-interimbureau

3. Gepresteerde uren (geregistreerd via onze tijdregistratie) kunnen worden geëxporteerd in het importformaat van het uitzendkantoor.
    Dit wordt in detail toegelicht in dit artikel:
    http://help.onlinewerkrooster.be/nl/articles/4859935-sociaal-secretariaat-export-van-een-gebruikersgroep
    OPGELET: indien het uitzendkantoor nog niet met Strobbo heeft samengewerkt dient men eerst het importformaat aan te leveren aan Strobbo.

Voor uitzendkantoren waarvan de backend mogelijkheden heeft om te koppelen via API kunnen we nog een stap verder gaan in onze automatisatie:

Mogelijkheden voor AI koppeling:

1. Sync van personeelsgegevens:
    Wanneer een nieuwe werknemer wordt aangemaakt in het systeem van het uitzendkantoor, kan deze bij Strobbo aangemaakt worden via API.
    API info kan je hier vinden: https://services.strobbo.com/api/documentation/#/Employees/post_employees

2. Wanneer een planning verzonden wordt, kunnen automatisch contracten (aanvragen) worden verzonden naar het backendsysteem van het uitzendkantoor.
    Details voor deze API kunnen opgevraagd worden via support@strobbo.com

3. Doorgeven van beschikbaarheid:
    Wanneer in het systeem van het uitzendkantoor de beschikbaarheden van de mensen worden bijgehouden, dan kunnen deze gesynct worden met Strobbo zodat deze zichtbaar zijn op de planning.
    Ook deze API is momenteel niet publiek toegankelijk en kan opgevraagd worden via support@strobbo.com.