Sociaal Secretariaat Export van een gebruikersgroep

export gebruikersgroep

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je kan op het einde van de maand een bestand maken met enkel de gegevens van een bepaalde gebruikersgroep.

Opgelet: Vergeet ook niet de reguliere stappen van jouw sociaal secretariaat -export te volgen. Hierbij denken we vooral aan Reset-data en de Regels-toepassen.
Klik hier voor meer informatie.

1. Ga via Beheer naar Sociaal Secretariaat

2. Klik altijd even op Reset Data nadat je de gewenste periode hebt geselecteerd.

3. Selecteer de gebruikersgroep die je wil exporteren

3. Klik vervolgens op " filter toepassen".

Je krijgt nu een overzicht van de gebruikers die bij de geselecteerde gebruikersgroep horen.

4. Klik op Regels Toepassen en controleer de gegevens.

5. Klik op Payroll Export

6. Het bestand voor de desbetreffende gebruikersgroep wordt gedownload.

Je krijgt per gebruikersgroep een ander bestand. Stel dat we al deze gebruikersgroepen selecteren dan zouden we in ons voorbeeld 3 aparte bestanden krijgen.

Download jouw bestand niet? Lees dan even naar deze handleiding.