Mijn exportbestand wordt niet gedownload

sociaal export gegevens

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Probeer je de "gegevens te exporteren" maar krijg je geen bestand? Dit wil zeggen dat ergens de pop-ups worden geblokkeerd. Dit kan je makkelijk oplossen.

Google Chrome
Werk je in Google Chrome dan moet je boven rechts in de url-balk controleren of de pop-up blokker verschijnt. Deze verschijnt een moment na het klikken op "gegevens exporteren".

Als je op het rode kruisje bovenaan klikt, krijg je de melding om pop- ups toe te staan.

Safari
Werk je in Safari dan los je dit als volgt op:

Mocht dit niet lukken, volg dan onderstaande stappen:

• navigeer naar het menu van Safari links boven

• klik op voorkeuren

• open het tabje beveiliging

• verwijder het vinkje voor "blokkeer pop-up vensters"

Merk je dat je het bestand nog niet kan downloaden? Vraag even assistentie op de chat met support.

Door de nieuwe update in Safari is het mogelijk dat je het anders moet proberen:

• navigeer naar het menu van Safari links boven wanneer de website van Strobbo open staat.

• klik op "voorkeuren"

• open het tabje "websites"

• selecteer "sta toe" achter de website van Strobbo