Hoe verzend ik mijn werktijden naar Dimona?

Dimona's aanmaken

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je Dimona records zijn gekoppeld aan de werktijden van jouw personeel.

Wanneer je voor je personeel hebt ingesteld dat je voor hen Dimona-aangiftes wil doen via Strobbo, wordt er bij het verzenden van de planning een Dimona record aangemaakt in Strobbo.
In dit artikel wordt uitgelegd hoe je Dimona voor je personeelsleden instelt.

De aangemaakte Dimona records in Strobbo moeten dan nog verstuurd worden naar Dimona.

Dimona's verzenden doe je als volgt:

1. Klik in het menu onder "Planning" op "Dimona".

2. Kies de periode waarvan je Dimona records wil bekijken. Standaard krijg je de records te zien van 2 dagen geleden tot een week in de toekomst.

Je hebt 2 opties om een Dimona record te verzenden:

1. Klik achteraan op de verzend knop van het record dat je wil verzenden

2. Vink links alle records aan die je wil verzenden en klik onderaan op de knop
"Alle geselecteerde Dimona's verzenden"

Werk je met de nieuwe versie van onze Dimona pagina? Klik dan hier.