Hoe geef ik aan dat er voor een personeelslid Dimona-aangiftes moeten gedaan worden?
Hoe geef ik aan dat er voor een personeelslid Dimona-aangiftes moeten gedaan worden?

dimona-aangifte

Tim Van Baekel avatar
Geschreven door Tim Van Baekel
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In Strobbo kan je met één druk op de knop je ingepland personeel doorgeven aan Dimona. Niet alleen aangiftes, maar ook Dimona-updates en -annulaties kunnen verstuurd worden via Strobbo.

Hiervoor moet je eerst Dimona geactiveerd hebben voor Strobbo.
Meer informatie hierover vind je in dit artikel.
OPGELET: indien Dimona niet geactiveerd is, ga je de velden in onderstaande screenshots niet zien!

Aangeven dat je voor een personeelslid Dimona-aangiftes wil doen, doe je als volgt:

1. Klik in het menu onder "Beheer" op "Gebruikers"

2. Open het profiel door op de lijn van de medewerker te klikken voor wie je de Dimona wil instellen

3. Klik bovenaan op het tabblad met de naam van je omgeving/vestiging

4. Je selecteert het correcte statuut en correcte dimona-type (zie meer info* onder de screenshot)

5. Je klikt rechtsboven op de groene knop "opslaan"

*Ter info:

• Voor studenten kies je in Strobbo "STU-uur"

• Voor flexi's kies je in Strobbo "FLX-uur"

• Voor extra's (of gelegenheidswerkers) kies je in Strobbo "EXT-uur"