Hoe zet ik een feestdag in het systeem?

feestdag

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Afhankelijk van jouw sociaal secretariaat is het noodzakelijk dat je sommige dagen markeert als "feestdag".
Andere sociaal secretariaten, zoals bijvoorbeeld SD Worx en Vesta, tellen de feestdagpremie automatisch, dit betekent dat je onderstaande niet hoeft te doen.

Als er voor de verloning dagen dienen te worden gemarkeerd als feestdag ga je als volgt te werk.

• Je gaat naar "afwezigheden en beschikbaarheid".

• Je klikt op "toevoegen" - "wettelijke feestdag"

• Je selecteert de correcte dag en geeft de feestdag een naam.

• Je klikt op toevoegen.

• In de kalender ziet dit er als volgt uit:

Wil je de feestdag verwijderen, klik dan op de 3 puntjes.

Wil je ook echt vakantie toekennen? Lees dan deze handleiding.
Wil je het saldo verhogen van werknemers die op de feestdag hebben gewerkt? Dan kan je het saldo importeren. Klik hier.