De nieuwe dagplanning: open werktijden

nieuwe dagplanning

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Er zijn 2 types Open Werktijden:
- De klassieke
- De goedkeuring mode.

Lees hier de handleiding over de verschillen tussen beide.

Selecteer de correcte dag

In tegenstelling tot in onze oude dagplanning krijg je nu per dag een overzicht van de planning.

Allereerst kan je de correcte dag selecteren:

• je klikt in het kadertje met de datum

• je selecteert de correcte datum

• de pagina van de gekozen datum zal automatisch laden

Wil je switchen tussen de dagen dan kan je gebruik maken van de groene pijltjes (voor of na de desbetreffende dag).

Hoe maak ik een open werktijd aan

Aan de rechterzijde van de planning vind je nog diverse knoppen.

Je kan op 2 manieren een open werktijd aanmaken:

• Door te klikken op het plus-teken in de lijn van de open werktijd

• Door te klikken op het plus-teken aan de rechterkant

Net zoals vroeger:

• Kies het werkgebied

• Vul het startuur en einduur in

• Kies de duur van de pauze

Wanneer je de open werktijd gaat aanmaken zal je automatisch een nieuw scherm krijgen waarin je de personen kan selecteren die je wil uitnodigen.
Je kan hier ook nog gebruik maken van diverse filters zoals statuut/afstand/...

Wanneer je de open werktijd hebt aangemaakt kan je steeds de status bekijken.

De status bekijk je door te klikken op de open werktijd. Er zal dan een nieuwe pop-up verschijnen met de details.

Je kan hier herinneringen sturen naar jouw werkgevers met de knop "Stuur herinnering"

Je kan dus de open werktijden versturen zonder dat je de hele planning moet verzenden.