Hoe Strobbo inlezen in HRMS?

Salar, Ping!, MightyMondayConsulting, Pratofix, Prato, Lindra, BruNetto, PointHR

Cescia Vanhout avatar
Geschreven door Cescia Vanhout
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Belangrijk: voor de koppeling moet je het rijksregisternummer invullen van iedereen!

Wanneer je de export van Strobbo hebt voorbereid kan je sociaal secretariaat deze export uitlezen vanuit Strobbo. Hier dien je zelf geen export te downloaden.

In HRMS klik je daarvoor op de knop om de prestaties uit te lezen. Je dossierbeheerder bij jouw sociaal secretariaat kan je hier meer uitleg over geven.

Je gaat daarvoor naar "Opladen" en opent het tabje "Online Werkrooster".

Klik op "Opladen".

Vink dan vervolgens alles aan (tenzij je iemand niet wenst te importeren), en klik op Toepassen.

Je kan nu alles controleren in de agendas's in HRMS.

Ga om af te ronden naar "Prestaties" en klik op "Alles bevestigen" om door te sturen naar je sociaal secretariaat.

Opgelet:
Laat alvast jouw sociaal secretariaat weten dat je import vanuit Strobbo wil activeren. Het duurt namelijk enkele dagen voor dit is geactiveerd.
Je wacht hier dus best niet mee tot het tijd is om jouw prestaties door te geven.

Indien je nog vragen hebt, aarzel niet de Chat met Support te gebruiken.