Hoe Strobbo inlezen in Liantis?

import liantis

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wanneer je de export van Strobbo hebt gedownload en de contractnummers hebt geïmporteerd kan je de file importeren in Liantis.

Via de website van Liantis heb je als klant toegang tot het portaal. Klik op "My Liantis" .

Vervolgens ga je verder naar het thema "Medewerkers".
En je klikt hierop.

Daarna kies je voor de optie "tijdsregistratiebestanden".

Hier zie je de knop "Nieuw bestand inladen". Wanneer je hier op klikt kan je het "bestand kiezen" dat je vanuit Strobbo hebt gehaald. Daarna druk je op de knop "Opladen".

Belangrijk! Je mag geen medewerkersgroep aanduiden bij het opladen. Dit kan/mag je enkel doen als dit op voorhand is besproken met Liantis.

Na het succesvol opladen kan het bestand worden verwerkt. Je dient daarom op de knop "verwerken" te drukken.

De verwerking controleert de inhoud van het bestand en genereert desgevallend een opvolglijst. Je kan deze nog exporteren naar Excel.

Hierna ga je naar het menu "Prestaties doorsturen". Dit kan je terugvinden onder het thema "Medewerkers".

Vervolgens kan je de kalenders raadplegen en versturen ter verwerking.

De Klantenadviseur van Liantis verwerkt de gegevens, vult aan waar nodig, voert de loonberekening uit en doet de nodige rapportering.

Indien je foutmeldingen krijgt mag je je altijd richten tot de chat met support.