Hoe importeer ik de contractnummers?

Liantis contract admb

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Indien je klant bent bij Liantis (voorheen ADMB) dan dien je op het einde van de maand het contractnummer te importeren.

Opgelet: dit dien je aan te vragen op de Chat met support, deze module kan je niet zelf activeren.

Je gaat naar "Beheer" - "Sociaal Secretariaat".  Wanneer je het vakje "contract" ziet, betekent dit dat de module is geactiveerd. Deze vakjes zijn leeg en voor het exporteren dien je de contractnummers toe te voegen.

Vervolgens klik je linksboven op de knop "+ contracten".

Er opent een nieuwe pagina. Hier klik je op "inlezen en koppelen contracten".

Er gaat een nieuwe pop-up open. Je selecteert de gewenste periode en klikt op "koppel contracten".

Het contractnummer wordt toegevoegd in het scherm van "Sociaal Secretariaat".