Hoe maak je manueel een Dimona aan?

manuele Dimona

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Stel dat je iemand last minute wil inplannen, en dat deze persoon een Dimona nodig heeft. Of je hebt iemand manueel ingeklokt. In beide van deze gevallen dien je manueel een Dimona aan te maken.

Dit doe je als volgt:

• Onder planning = Dimona

• Rechtsonder op de Rode Knop

Er opent een pop-up scherm. Je voegt de nodige informatie toe.

De Dimona wordt aangemaakt en je kan deze verzenden. Indien de koppeling met de tikklok op staat zal de Dimona worden geüpdatet aan de hand van de tikklok.

Werk je met de nieuwe versie? Klik dan hier.