Welkom bij Strobbo

Personeelshandleiding

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Jouw werkgever is gestart met Strobbo. Via Strobbo kan je online je werktijden raadplegen, je beschikbaarheid doorgeven en vakantie aanvragen. Ben je een student? Dan kan je doorgeven wanneer je niet kan komen werken. Hieronder een aantal handleidingen die je op weg zullen helpen:

• Hoe installeer ik de Strobbo webapp op mijn telefoon? Klik hier.

• Hoe kan ik verlof aanvragen (of mijn onbeschikbaarheid doorgeven)? Lees hier het artikel.

• Hoe geef ik mijn beschikbaarheid door? Klik hier.

• Wat is mijn pincode om in- en uit te klokken? Lees hier.