Hoe geef ik als personeelslid mijn beschikbaarheid door?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als personeel kan je je beschikbaarheid doorgeven aan je Chef.
Deze beschikbaarheid komt bovenop de dagen dat je standaard beschikbaar bent (ingesteld door de chef).

Je extra beschikbaarheid doorgeven doe je als volgt:

1. Klik in het menu onder "Mijn Rooster" op "Beschikbaarheid"

1. Onderaan zie je wanneer je volgens het systeem standaard beschikbaar bent, deze beschikbaarheid hoef je dus niet meer door te geven.

OPGELET: het kan ook zijn dat je volgens het systeem geen standaard beschikbaarheid hebt. Deze gegevens kan je zelf niet wijzigen, alleen de chef kan dat.

Hieronder zie je jouw standaard beschikbaarheid.

Wil je jouw beschikbaarheid doorgeven dan doe je dit als volgt:

1. Klik op het groene knop "Toevoegen"

2. Volgende pop up gaat openen.

3. Selecteer de gewenste dag(en) en de gewenste uren.

4. Klik op toevoegen.

Je extra beschikbaarheid staat bovenaan weergegeven.

Je kan de doorgegeven beschikbaarheid wijzigen met het potlood achteraan en verwijderen met de prullenbak.

In de app:
In onze app werkt het ongeveer hetzelfde.

1. Onderaan klik je eerst op Beschikbaarheid

2. Kies in de kalender de dagen waarop je beschikbaar bent

3. Pas eventueel het uur aan indien van toepassing

4. Klik op "Extra beschikbaarheid doorgeven"

Je krijgt nu onderaan de melding "Extra beschikbaarheid succesvol doorgegeven".

De dagen waarop je beschikbaarheid hebt doorgegeven staan in de kalender nu in het blauw, en onder het titeltje "Extra beschikbaarheid" staan nu alle extra beschikbaarheden opgelijst.