Hoe doe ik een Dimona-update of Dimona- annulatie?

Dimona annulatie

Meer dan een week geleden bijgewerkt

In Strobbo kan je niet alleen Dimona-aangiftes, maar ook Dimona-updates en -annulaties doen.

Dimona-updates doorgeven doe je als volgt:

1. Klik in het menu onder "Planning" op "Dimona"

2. Klik links op het 'edit icoontje' van de regel die je wil updaten

3. Pas de gegevens van de Dimona aan en geef indien nodig een "Reden van wijziging" in

4. Klik op "Update"

5. Klik achteraan in de regel op de verzend knop (die terug zwart geworden is na stap 4)

OPGELET: stap 2 tot 4 kan ook geautomatiseerd worden door onze tikklok te koppelen aan Dimona.
Meer info over de automatische aanpassingen kan je vinden in dit artikel.

Werk je met de nieuwe versie van onze Dimona pagina? Klik dan hier.