Om iemand te verwijderen uit een bepaalde vestiging/departement, moet die persoon altijd eerst gelinkt zijn aan minstens één andere vestiging/departement!
Wil je dus iemand eerst linken aan een andere? Volg daarvoor deze handleiding.

Hoe ga je te werk?

1. Ga naar Beheer - Gebruikers.

Om iemand te verwijderen uit een vestiging, klik onder Beheer op Gebruikers, en klik vervolgens op de lijn van de gebruiker die je wil verwijderen van de vestiging.

2. Open bovenaan het tabblad van de vestiging in kwestie:

3. En scrol nu naar onder en druk op de rode knop "Ontkoppel personeelslid van vestiging"