Soms is het nodig om een personeelslid geen toegang meer te geven tot Strobbo. Maar let op: in België moet je tot 5 jaar je planning bijhouden.
Indien je iemand zijn toegang wil afnemen die reeds op de planning heeft gestaan, kan je deze persoon daarom alleen maar deactiveren en dus niet verwijderen.

Wanneer je iemand deactiveert zal deze persoon niet meer kunnen inloggen en kan je hem ook niet meer plannen.

Iemand deactiveren doe je als volgt:

  1. Klik in het menu onder "Beheer" op "Gebruikers"

  2. Open het profiel van de gebruiker

  3. Klik op "Meer acties" in het gebruikersprofiel (blauwe knop rechtsboven)

4. Klik op "Deactiveer werknemer"

5. Je krijgt een melding of je zeker bent of je dit personeelslid wil deactiveren: klik op "Ja"

Heb je het antwoord gevonden?