Wanneer één van jouw medewerkers zich is vergeten in- of uit te klokken kan je de tiktijd gewoon aanpassen aan de hand van het potloodje voor de foutieve tikking. Stel dat jouw medewerker zich volledig is vergeten te registreren dan kan je manueel nog een tiktijd toevoegen. 

Dit doe je bij Planning - Tikklok overzicht - rechts onder op de rode bol.

Onder de getikte tijden komt er dan een veld te voorschijn.
Hierin vul je de nodige gegevens in:

- selecteer het gewenste personeelslid
- kies de gewenste dag
- vul de uren in

Eventueel kan je nog een reden toevoegen. 

Wanneer je dit hebt gedaan klik je op opslaan.
Indien dit gelukt is krijg je een pop-up.

De werktijd verschijnt bij in het overzicht en achteraan is het vinkje onder "Manueel" groen.

Heb je het antwoord gevonden?