Soms is het nodig om een begin- of eindtijd aan te passen omdat iemand te laat heeft in- of uitgeklokt.

Een tikklok werktijd kan je aanpassen als volgt:
1.Klik in het menu onder "Planning" op "Tikklok overzicht"
2. Klik links op het 'edit icoontje' van de werktijd die je wil aanpassen.
3. Pas de foutieve data aan en geef een opmerking om aan te geven waarom de aanpassing nodig was.

4. Klik op update.
HINT: De aangepaste werktijd wordt aangeven met een "!" teken. Klik hierop de details van de wijziging te bekijken.

OPGELET: het is niet mogelijk om een tikklok werktijd te verwijderen. Indien je tijdens je testperiode werktijdgegevens wil laten verwijderen kan je dit doen via 'Chat met Support' (rechts bovenaan).