In Strobbo kan je met 1 druk op de knop je ingepland personeel doorgeven aan Dimona.

Niet alleen aangiftes maar ook Dimona-updates en -annulaties kunnen verstuurd worden via Strobbo.

Hiervoor moet je eerst Dimona geactiveerd hebben voor Strobbo.
Meer informatie hierover vind je in dit artikel
OPGELET: indien Dimona niet geactiveerd is, ga je de velden in onderstaande screenshots niet zien!

Aangeven dat je voor een personeelslid Dimona-aangiftes wil doen, doe je als volgt:

1. Klik in het menu onder "beheer" op "Gebruikers"

2. Klik links op het 'edit icoontje' van de gebruiker waarvoor je Dimona-aangiftes wil doen

3. Klik op het tabblad met de naam van je omgeving/vestiging

Scroll naar onder en kies het type Dimona-aangifte dat je voor dit personeelslid wil gebruiken.