Je kan je personeel zelf verlof geven, maar je personeel kan ook zelf verlof aanvragen. Het aangevraagde verlof door je personeel moet goedgekeurd worden door de Chef, alvorens hier rekening mee gehouden wordt in de planning.

Verlof goedkeuren als Chef/Admin doe je als volgt:

1. Klik in het menu onder "Planning" op "Afwezigheden en Beschikbaarheid"

2. Selecteer de verloven die je wil goedkeuren (of afkeuren)

3. Klik op de groene knop "Geselecteerd verlof goedkeuren"