In Strobbo kan je instellen per personeelslid of voor hem/haar overuren moeten bijgehouden worden of niet.

Dit artikel legt uit wanneer de overuren berekend worden.

Dit artikel legt uit hoe je het bijhouden van overuren activeert.

De overuren kunnen ook per personeelslid terug op 0 gezet worden, dit kan nodig zijn bijvoorbeeld bij het uitbetalen van de overuren.

De overuren terug op 0 zetten voor een personeelslid doe je als volgt:

  1. Ga in het menu onder "Beheer" naar "Gebruikers"

  2. Klik op het profiel van de gebruiker.

  3. Kies bovenaan voor "verlof" 

  4. Je ziet nu het saldo van de overuren

  5. Klik op het 'edit icoontje' om het saldo te wijzigen

Zet het saldo op 0 en klik op "opslaan".

Heb je het antwoord gevonden?