In Strobbo worden de overuren van jouw personeel bijgehouden.

Je kan per personeelslid instellen of voor hem/haar overuren moeten worden bijgehouden of niet.
Hoe je dit moet doen staat uitgelegd in dit artikel.

De overuren worden berekend aan de hand van de tikklok.

De overuren worden berekend bij het afsluiten van een werkweek in het "Tikklok overzicht". Dit vind je in het menu onder "Planning".

Je sluit een werkweek af als volgt:
Klik onderaan op de knop "Week afsluiten".

De knop zal nu vervangen zijn door een tekst die weergeeft wie de week heeft afgesloten en wanneer.

OPGELET: Eens de week is afgesloten worden de overuren berekend en kan deze niet meer geopend worden.