Via Strobbo kan je dagcontracten voor studenten automatisch laten aanmaken wanneer je deze inplant. Deze contracten kan je dan makkelijk uitprinten.

Eerst moet je zorgen dat de studenten het juiste statuut toegewezen hebben gekregen. Dit vind je in het menu, onder Beheer bij "Gebruikers". Als je op het 'edit icoontje' klikt en naar de juiste locatie gaat kan je daar het juiste statuut kiezen.

Daarna kan je de contracten zowel afzonderlijk als gezamenlijk voor een bepaalde dag uitprinten.

De contracten afzonderlijk uitprinten doe je als volgt:
Je klikt in het dagoverzicht op het icoontje naast de werktijd van de student.

Hint: indien je dit icoontje niet ziet, staat de contract instelling uit. Dit kan je laten activeren door "Chat met Support".
Een Word-document wordt gedownload, dat je kan openen en uitprinten.

Alle contracten voor een dag uitprinten doe je als volgt:
Je klikt in het dagoverzicht op de knop "Contracten".

Hint: indien je dit icoontje niet ziet, staat de contract instelling uit. Vraag dit dan even op de Chat en wij activeren dit voor jou.

Een Word-document wordt dan gedownload, met alle contracten van die dag gebundeld, dat je kan openen en uitprinten.