Wanneer een student tewerkgesteld wordt op een andere locatie dan de hoofdzetel, moet je deze locatie meegeven in het dagcontract. Strobbo kan deze locatie automatisch meegeven waardoor je wettelijk in orde bent.

Indien je dit wil activeren, kan je dit aanvragen bij onze support ("Chat met Support" rechts bovenaan), waarbij je aangeeft of je de locatie wil meegeven aan de hand van het werkgebied of per werktijd.

Ook moet je ervoor zorgen dat je het statuut van de studenten juist hebt gezet. Dit vind je in het menu, onder Beheer bij "Gebruikers". Als je op het 'edit icoontje' klikt en naar de juiste locatie gaat kan je daar het juiste statuut kiezen.

De locaties die je mee wilt geven kan je beheren door in het menu onder "Planning" op "Locaties" te klikken.

Als je de nodige locaties aangemaakt hebt, kan je deze locaties meegeven aan de dagcontracten op één van de twee verschillende manieren:

1. Locatie a.d.h.v. het werkgebied

Je kan in Strobbo locaties vasthangen aan een werkgebied, zodat alle dagcontracten voor de werktijden in dat werkgebied automatisch deze locatie in het studentencontract weergeven.

Dit doe je als volgt:

1. Klik in het menu onder "Beheer" op "Instellingen"
2. Klik bovenaan de pagina op de tab "Werkgebieden"
3. Klik op het "Bewerken" icoontje aan de linkerkant van het aan te passen werkgebied

4. Klik op de lijst "Locatie" en kies de gewenste locatie:
5. Klik op bewerken.

Vanaf nu zullen de dagcontracten die aangemaakt worden voor de werktijden in dit werkgebied de ingestelde locatie weergeven.

2. Locatie per werktijd

Je kan in Strobbo locaties vasthangen aan een werktijd, zodat het dagcontract voor deze werktijd de gekozen locatie weergeeft.

Dit doe je als volgt:

Bij het inplannen van een werktijd kies je een locatie uit de lijst:

Het dagcontract dat aangemaakt wordt voor deze werktijd zal nu deze locatie weergeven.