Indien een personeelslid niet kan inloggen of zijn/haar paswoord vergeten is kunnen ze dit zelf resetten. Hoe dit moet lees je in dit helpdesk artikel.

Heb jij admin -rechten? Dan kan jijzelf ook het wachtwoord resetten.

Ga naar het profiel van de gebruiker.

Klik je op "meer acties " en op "wachtwoord resetten".

Het personeelslid krijgt dan onderstaande mail aan. Het systeem vraagt ook altijd het "huidige wachtwoord", dat is het wachtwoord uit het mailtje.

Opgelet: De mail komt soms in de spamfolder terecht, laat deze ook zeker controleren.