Je PINcode wordt gebruikt bij het in- en uitklokken met de tikklok.

Je PINcode kan je nakijken door in het menu te klikken op "Gegevens wijzigen" in het menu onder "Profiel".

OPGELET: je kan zelf je PINcode niet wijzigen, enkel de admin kan dit.

In de mobiele app kan je de pincode natuurlijk ook vinden met onderstaande stappen.
Klik onderaan op "Meer" en vervolgens bovenaan op "Profiel".

In het volgende scherm klik je de kaart open waar "PIN" staat:

En daar vind je je PINcode: