Wanneer een student tewerkgesteld wordt op een andere locatie dan de hoofdzetel, moet je deze locatie meegeven bij Dimona aangiftes. Strobbo kan deze locatie automatisch meegeven waardoor je wettelijk in orde bent.

Indien je dit wil activeren, kan je dit aanvragen in onze Chat (rechts bovenaan), waarbij je aangeeft of je de locatie wilt meegeven aan de hand van het werkgebied of per werktijd.

De locaties die je mee wilt geven kan je beheren door in het menu onder "Planning" op "Locaties" te klikken. Indien u deze functie wenst te gebruiken en deze niet zichtbaar is, neem dan contact op met onze support.

Als je de nodige locaties aangemaakt hebt, kan je deze locaties meegeven aan de Dimona records op één van de twee verschillende manieren:

1. Locatie a.d.h.v. het werkgebied

Je kan in Strobbo locaties vasthangen aan een werkgebied, zodat alle Dimona's voor de werktijden in dat werkgebied automatisch deze locatie meesturen wanneer dit nodig is.

Dit doe je als volgt:

1. Klik in het menu onder "Beheer" op "Instellingen"

2. Klik bovenaan de pagina op de tab "Werkgebieden"

3. Klik op het "Bewerken" icoontje aan de linkerkant van het aan te passen werkgebied

Klik op de lijst "Locatie" en kies de gewenste locatie:

Klik op "Bewerken"

Vanaf nu zullen de Dimona's die aangemaakt worden voor de werktijden in dit werkgebied de ingestelde locatie meesturen.

2. Locatie per werktijd

Je kan in Strobbo locaties vasthangen aan een werktijd, zodat de Dimona voor deze werktijd de gekozen locatie meestuurt wanneer dit nodig is.

Dit doe je als volgt:

Bij het inplannen van een werktijd kies je een locatie uit de lijst:

De Dimona die aangemaakt wordt voor deze werktijd zal nu deze locatie meesturen wanneer dit nodig is.