In Strobbo kan je het verlofsaldo van de verschillende verloftypes bijhouden van je personeel.

Het verlofsaldo pas je aan als volgt.

1. Klik op het menu onder "Beheer" op "Gebruikers"

2. Klik op het edit icon naast het personeelslid waarvan je de verloftellers wil aanpassen

3. Klik op de 2e tab: verlof

Indien het gewenste verloftype nog niet in de lijst staat, klik je onder de lijst op de knop "Verlof Toewijzen"

Kies of het over een saldo voor dit jaar, of voor volgende jaar gaat:

Geef het aantal uren in dat je wil toekennen en klik op "Bevestigen"

HINT: indien je een verloftype hier niet vind, moet je dit eerst aanmaken. Het aanmaken van een verloftype wordt uitgelegd in dit helpdesk artikel

Indien het gewenste verloftype wel in de lijst staat, klik je op het edit icon om het verlof saldo van een bepaald type verlof te wijzigen.
Pas het saldo aan en klik op bevestig.

OPGELET: pas steeds het 'huidig saldo' aan. Beginsaldo is louter indicatief en dus enkel gebruikt om aan te geven wat het saldo was aan het begin van het jaar. Dat wordt niet gebruikt voor de berekening.