In Strobbo kan je met 1 druk op de knop je ingepland personeel doorgeven aan Dimona.

Niet alleen aangiftes maar ook Dimona-updates en -annulaties kunnen verstuurd worden via Strobbo.

Hiervoor moet je Strobbo toestemming geven om voor jouw bedrijf Dimona-aangiftes te doen.
Dit doe je op de site van Social Security.

Strobbo toestaan om voor jou bedrijf Dimona-aangiftes te doen, doe je als volgt:

1. Aanmelden op volgende url: https://www.socialsecurity.be/site_nl/general/helpcentre/batch/sftp/previewstep.htm

2. Klik op "Zich aanmelden".

3. Klik op de bordeaux rode knop "Zich aanmelden"

4. Kies op welke manier je jezelf wil inloggen

5. Klik op "Werkgever RSZ - Lokale beheerder" onder de onderneming waarvoor je een koppeling wil maken.

Krijg je nu deze foutmelding ga dan verder in dit helpdesk artikel.

Als je de foutmelding niet krijgt kan je hieronder gewoon verder gaan.

6.Klik op het icoontje naast jou naam, rechtsboven.

7.Klik op werkgever RSZ.

8. Klik op "Gestructureerde berichten".

9. Klik op "De configuratiegegevens opslaan".

Klik op "Volgende".

10. Geef uw gegevens in

11. Geef de 2 bestanden in van Strobbo, deze kan je afhalen via

https://www.dropbox.com/sh/rtw9zve7dzu6q7g/AAAXcAxnU9YdBK3wFgXENi3ta?dl=0

Dit zijn de bestanden publickey en Innovate_IT_personel.cer

12. Vink Dimona V2 aan.

13. Kies je Dimona gebruikersnaam (deze kan je vrij kiezen).

Opgelet: kies een naam die te maken heeft met je zaak of bedrijfsnaam zonder spaties of speciale tekens!

14. Klik op bevestigen.

15. Vervolgens kom je op onderstaande laatste scherm terecht:

Maak hiervan een screenshot* en mail deze samen met het BTW nummer van je zaak naar hello@strobbo.com of rechtstreeks naar je contactpersoon als je nog in het opstartproces zit.

Belangrijk is dat de volgende gegevens bij op je screenshot staan:
Je RSZ-nummer (1) en de identificatie van de technische gebruiker (2):

Opgepast!

Als je rechts onderaan nog de knop bevestigen ziet staan dan heb je nog niet de juiste pagina!

Eerst erop klikken en pas dan de screenshot maken!

* Weet je niet hoe je een screenshot moet maken in windows? Kijk er dan even dit filmpje op na: https://www.youtube.com/watch?v=FZSYMq8o2-E.