Tikklok
Personeel
Hoe deblokkeer ik het doorgeven van mijn GPS coördinaten bij het inklokken?
Hoe deblokkeer ik het doorgeven van mijn GPS coördinaten bij het inklokken?

GPS

Nick Geys avatar
Geschreven door Nick Geys
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Google Chrome (Windows)

1. Klik rechts bovenaan op het 'Beveiligd' teken en klik daarna bij 'Locatie' op 'Toestaan'.

2. Vernieuw de pagina.

Internet explorer (Windows)

Klik rechts bovenaan op het op het ‘instellingen’ icoontje en daarna op ‘Internet options’ of 'Internetopties'.

1.Klik op het tabblad ‘privacy’.
2. Zorg ervoor dat het vinkje ‘Never allow websites to request your physical location’ of 'Nooit toestaan dat websites uw fysieke locatie kunnen opvragen' uit staat.
3. Klik op 'Clear Sites' of 'Websites wissen'. Klik daarna onderaan op 'Ok'.

4. Ga opnieuw naar de tikklok pagina.
5. Strobbo vraagt je opnieuw om het delen van je locatie toe te staan. Klik op ‘Always allow’.

Safari (OSX)

1.Ga naar System Preferences - Security & Privacy.
2. Zorg ervoor dat ‘Enable location services‘ actief zijn. Indien dit niet het geval is, kan je dit aanpassen via het 'lock' icoontje links onder.

3. Klik in Safari ok – Preferences... –.

4. Vink onder Privacy "Prompt for each website one time only" aan.

5. Klik in Safari ok –Reset Safari...–.

5. Vink alles uit behalve "Reset all location warnings".

6. Ga opnieuw naar de tikklok pagina.
7. Strobbo vraagt je opnieuw om het delen van je locatie toe te staan. Klik op ‘Allow’.

Chrome (Android)

1. Klik rechts boven in Chrome op de menu knop en klik op 'Settings' of 'Instellingen'.

2. Klik op ‘content settings’.
3. Klik op ‘website settings’.
4. Zoek de website van Strobbo.

5. Vink 'location access" aan.

6. Ga opnieuw naar de tikklok pagina.
7. Strobbo vraagt je opnieuw om het delen van je locatie toe te staan. Klik op ‘Allow’ .

Safari (iOS)

1.Ga naar instellingen - privacy - locatievoorzieningen
2. Zorg ervoor dat ‘locatievoorzieningen en Safari‘ actief zijn

Alternatief: Ga naar instellingen – algemeen – stel opnieuw in & klik op ‘herstel locatie en privacy’.
3. Ga opnieuw naar de tikklok pagina.
4. Strobbo vraagt je opnieuw om het delen van je locatie toe te staan. Klik op ‘ok’.