Flexi-raamovereenkomst

eenmalige contracten, flexi raamovereenkomst

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Strobbo kan ook gebruikt worden voor het ondertekenen van de Flexi raamovereenkomst. Wil je gebruik maken van deze functionaliteit dan moet je ook al gebruik maken van de contract module in Strobbo.

Opgelet: deze functie kan je niet zelf activeren, je dient dit aan te vragen via onze chat.

Het gebruik van deze module gaat als volgt:

• Je activeert de Flexi raamovereenkomst.

• Je maakt manueel het contract aan.

• De medewerker krijgt het contract om te tekenen bij het inklokken in Strobbo.

Activeren Flexi Raamovereenkomst ​

• Instellingen

Ga naar Instellingen - Contracten.
Hier kan je per vestiging selecteren of je de contracten digitaal wil laten handtekenen.

• Je selecteert de correcte optie:

• verplicht: de flexi kan niet inklokken zonder het contract te ondertekenen

• optioneel: de flexi kan kiezen of hij het contract ondertekent, je kan dus perfect inklokken zonder tekenen

• Voeg je handtekening toe.

Het veld waar handtekening staat: het is hier de bedoeling dat jij als admin jouw handtekening gaat plaatsen. Deze handtekening staat mee op het contract.

• Opslaan.

Wanneer je de correct instelling hebt geselecteerd en jouw handtekening hebt toegevoegd klik je rechtsbovenaan op "Opslaan"

Contract toevoegen om te tekenen

Wil je dat jouw werknemer een contract moet tekenen dan dien je manueel het contract aan te maken.

Dit kan op 2 manieren:

• Via beheer - contracten

Je klikt rechtsboven op de knop "contract toevoegen".

De onderstaande pop-up zal openen.
    Je kan hier de desbetreffende medewerker selecteren en de vestiging.
    Ook de startdatum is aanpasbaar.
    Vervolgens klik je op toevoegen.

• Via beheer - de desbetreffende gebruiker - contracten.

Wanneer je in het tabje "contracten" zit bij de gebruiker, zie je rechtsbovenaan ook de groene knop "contracten toevoegen".
    Dezelfde pop-up als hierboven zal openen, echter is de correcte medewerker al voor jou geselecteerd.

Wat dient er ingevuld te zijn in het profiel van de gebruiker?

Om te zorgen dat de template correct wordt ingevuld vanuit Strobbo dienen de volgende velden ingevuld te worden in het profiel van de flexi medewerker:

• de voornaam en achternaam

• het adres (straat, nummer en gemeente)

• functie titel (per bedrijf)

• uurloon (per bedrijf)

Overzicht bestaande contracten

Je kan de contracten terug vinden op 2 manieren

• Een overzicht van de contracten van 1 werknemer

Via beheer - de desbetreffende werknemer - contracten

Je vindt het contract terug in het profiel van de werknemer in het tabje "Contracten".

• Een overzicht van alle contracten via de contracten pagina

Je kan een overzicht van alle contracten vinden via:

• beheer

• contracten

Het volgende scherm zal openen, je kan het contract downloaden met het pijltje achteraan.