Extra beschikbaarheden exporteren

extra beschikbaarheid exporteren

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Vanuit Strobbo kan je nu ook de extra beschikbaarheden en afwezigheden van jouw personeel exporteren.

Je gaat als volgt aan de slag:

• Navigeer via "Planning" naar "Afwezigheden en beschikbaarheden".

• Hier heb je een knop "Exporteer extra beschikbaarheden".

• Wanneer je op deze knop drukt zal er een pop -up openen.

• Hier kan je de periode selecteren die je wenst te exporteren naar Excel.

• Je kan ook aanvinken of je de afwezigheden wil exporteren.

• Klik je op "exporteren" dan zal het bestand worden gedownload naar jouw computer.

In het Excel bestand zal je in het eerste tabje een overzicht vinden van de extra beschikbaarheden per personeelslid voor de selecteerde periode. In het tweede tabje vind je de afwezigheden.