Whitelisting Strobbo
Cescia Vanhout avatar
Geschreven door Cescia Vanhout
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als uw bedrijf whitelisting of andere vormen van netwerkbeveiliging gebruikt op basis van het beleid voor het toestaan/niet toestaan van domeinnamen, zorg er dan voor dat u het volgende leest.

Naarmate we verder groeien met de ontwikkeling van Strobbo, zijn we op een punt gekomen waarop we meer subdomeinen gaan gebruiken bij de implementatie van onze Strobbo-applicaties.

Om een concreet voorbeeld te geven: we zullen binnenkort beginnen met het verplaatsen van alle nieuwe tikklokgerelateerde functies en subapplicaties naar het “clock”-subdomein van strobbo.com, resulterend in de naam clock.strobbo.com.

Omdat we weten dat dit problemen kan veroorzaken voor bedrijven met strikte whitelists, willen we vragen om alle subdomeinen van Strobbo.com op de whitelist te zetten, zodat verdere uitrol van extra subdomeinen ook kan worden voltooid zonder onvoorziene downtime.

Om te testen of het nieuwe subdomein geblokkeerd wordt, kan je de volgende teststappen gebruiken:

  • Kijk na of je verbonden ben met hetzelfde netwerk dat gebruikt wordt door de tikklok in jouw zaak. (Wi-Fi of een bekabelde verbinding, geen mobiele gegevens zoals bv 4G)

  • Als je een pagina te zien krijgt met cijferknoppen wordt het domein niet geblokkeerd. Krijg je niets te zien of krijg je een foutmelding? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten.

Hierbij een overzicht van de domeinen die je dient te whitelisten:

Strobbo

(Om toekomstige aanpassingen te voorkomen, kan je best meteen ook *.strobbo.com whitelisten)

Google analytics

Intercom (onze supportdienst)

wss://nexus-websocket-a.intercom.io

GetBeamer (product communicatie)

wss://realtime.getbeamer.com

Applicatie

Font stylen:

Vertalingen:

Was dit een antwoord op uw vraag?