Instellingen: tijd afwezigheden
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je kan in Strobbo per type gebruiker instellen welke afwezigheid ze mogen aanvragen maar ook hoelang de duurtijd van de afwezigheid is.

Zo kan een gebruiker een afwezigheid aanvragen van een hele dag, halve dag, gebaseerd op de planning of eentje met gepersonaliseerde (aangepast) duurtijd.

Dit kan je instellen via:

• Beheer

• Instellingen

• Tijd afwezigheden

Je kan hier per gebruiker aanvinken welke duurtijd van toepassing is.

Daarnaast kan je ook selecteren welke standaard geselecteerd is wanneer de gebruiker een aanwezigheid aanvraagt.

Vergeet niet jouw select te bewaren met de groene knop bovenaan rechts.

Een voorbeeld:

Hieronder zie je dat een ADMIN alle duurtijden kan selecteren en standaard zal voor hem "gebaseerd op planning" aangevinkt zijn.
Een Chef kan een hele dag of gebaseerd op planning aanvragen.

Een werknemer kan kiezen tussen een hele of halve dag.

Wanneer een chef een afwezigheid gaat aanvragen ziet dit er als volgt uit:

Voor een werknemer ziet dit er als volgt uit: