Nowjobs planning
Nowjobs planning sync: functie/subfunctie

functie subfunctie

Meer dan een week geleden bijgewerkt

In Strobbo wordt er gewerkt met werkgebieden. In Nowjobs werken we met functies en subfuncties. Om deze 2 te linken moeten de werkgebieden eenmalig gelinkt worden aan de functies/subfuncties.

Je gaat hiervoor als volgt te werk:

• Ga naar Beheer - Instellingen.

• Klik op "Nowjobs".

• Klik op het potloodje achter de desbetreffende vestiging.

• De volgende pagina gaat open.

• Klik op "Toevoegen" voor de link te leggen tussen de andere functies en subfuncties.

• Je selecteert het gewenste werkgebied en vervolgens komt er een lijst met de functies die hier aan toegewezen kunnen worden.

• Daarna kan je ook de gewenste subfunctie selecteren.

• Je klikt daarna op " Opslaan".

Opgelet: wijzig en verwijder de gemaakte links niet zomaar dit kan gevolgen hebben voor het doorsturen van de planning naar Nowjobs.