Strobbo Applicatie
Beschikbaarheid doorgeven via de app
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In deze handleiding vind je hoe je extra beschikbaarheid kan doorgeven via de app.

• Klik onderaan in het hoofdmenu op " beschikbaarheid".

• Het scherm van de beschikbaarheid opent; hier vind je jouw standaard beschikbaarheid terug maar kan je ook jouw extra beschikbaarheid doorgeven.

Opgelet: je kan jouw standaard beschikbaarheid zelf niet wijzigen dat kan enkel je werkgever.

• Selecteer een dag of meerdere dagen, vervolgens kies je een begin- en einduur.
    Het einduur kan uiteraard niet voor het beginuur vallen.

• Klik op extra beschikbaarheid doorgeven.

• Lukt dit dan verschijnt er een groene balk met " extra beschikbaarheid succesvol geregistreer".

• Je krijgt een overzicht van jouw extra beschikbaarheid.
    Indien je deze wil wijzigen gebruik je het potloodje. Wil je deze volledig wissen gebruik dan het vuilbakje.