Hoe kan ik een export nemen van 1 werknemer?

1 werknemer, export, payroll

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wil je voor 1 enkele werknemer de gegevens exporteren voor het sociaal secretariaat dan kan dat.

Je gaat als volgt te werk:

• Navigeer naar de sociaal secretariaat pagina.

• De volgende stappen zijn net hetzelfde als voor een gehele export

• Zet de data correct en klik op "Filters toepassen"

• Klik vervolgens op "Data Resetten".

• Daarna ga je voor "Regels toepassen"
      Heb je geen regels ingesteld dan hoeft dit uiteraard niet.

• Standaard zijn alle werknemers geselecteerd. Klik op het vakje voor "Pers.Nr" om iedereen te deselecteren.

Wanneer je niemand hebt geselecteerd zullen de knoppen "Exporteer naar Excel" en "Exporteer naar payroll" grijs zijn en kan je deze ook niet gebruiken.

• Je kan vervolgens de naam van de werknemer ingeven in de zoekbalk links.

• Controleer zeker of de data die je ziet staan correct is.

• Vooraan zie je dat het vakje automatisch is geselecteerd voor de persoon die je hebt gezocht.

• Er verschijnt een (1) achter "Exporteer naar Excel" en "Exporteer naar Payroll".
    Dit is het aantal werknemers dat je geselecteerd hebt om te exporteren.

Selecteer je iedereen of meerdere werknemers dan zie je steeds om hoeveel werknemers het gaat.

• Klik op "Exporteer naar Payroll" voor de export van jouw sociaal secretariaat.
    Wil je de gegevens in Excel dan klik je op "Exporteer naar Excel".

• De pop up verschijnt waar je het bestand kan downloaden.