Makkelijk alle werkgebieden/ervaring/score selecteren
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Heb je meerdere werkgebieden dan kan je vanaf nu makkelijk een medewerker aan deze verschillende werkgebieden koppelen met 1 klik.

Ga als volgt te werk:

• Navigeer via "Beheer" naar "Gebruikers".

• Selecteer de gewenste gebruiker.

• Ga naar het tabje van het bedrijf.

• Onderaan vind je per vestiging een overzicht van de werkgebieden.

• Wil je dat de medewerker in alle werkgebieden actief kan worden gepland. Kruis dan achter "alle werkgebieden" onder "actief" het vakje aan.
    Het systeem zal vervolgens alle bestaande werkgebieden selecteren.

• Daarna kan je hetzelfde doen voor "Ervaring".

• En ook zo geef je de gewenste score aan de medewerkers.