Inline aanmaken van een werktijd
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Bij het maken van de planning kan je de gekozen werktijden op twee manieren ingeven.

• Via de zijbalk rechts, zowel bij aanmaken als bij het wijzigen,

• of door rechtstreeks in de tijd te klikken en de tijden in te typen.

Opgelet: deze laatste optie staat niet standaard actief. Geef hiervoor een seintje op onze chat met support.

Wil je weten hoe je een werktijd kan aanpassen, klik even hier.

In dit artikel gaan we enkele tips voor de tweede manier geven, het zogenaamde "inline" aanmaken.

Om een werktijd aan te maken klik je op het plusje in de weekplanner.

Het scherm zal openen om de werktijd aan te maken.

Vervolgens kan je de correcte uren selecteren door te klikken in de cel. Je kan ook met de tab-toets naar de verschillende tijden gaan.

Klik je op een tijd dan zullen de uren via het dropdown menu verschijnen.

Ben je tevreden van jouw wijzigen dan kan je gewoon de tijd sluiten door op de "opslaan"knop te drukken.

Wil je de tijd niet opslaan, klik dan gewoon op "annuleren".

Opgelet: geef je een ongeldige waarde in dan gaan we de tijd niet aanpassen.

Het veld zal ook rood kleuren en je krijgt bovenaan jouw scherm een waarschuwing.

Ook wanneer je startuur na je einduur (of omgekeerd) valt zal er een waarschuwing bovenaan de planning verschijnen en de tijd niet worden aangepast.

Hetzelfde gebeurt wanneer de duur van de pauze langer is dan de werktijd zelf.