Berichten sturen met Strobbo
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je kan via Strobbo ook berichten naar de gebruikers in jouw omgeving sturen.
Opgelet: de gebruiker krijgt hier geen melding van.

Wil je een bericht sturen naar een gebruiker, dan ga je als volgt te werk:

• Open "Berichten" onder "Mijn Rooster".

• Klik op "Nieuw Gesprek".

• Vervolgens selecteer je naar welke gebruiker je een bericht wil sturen.

• Begin onderaan met het typen van jouw berichtje en klik op "verzenden wanneer je klaar bent".

De medewerker krijgt geen melding van jouw bericht. Hou hier dus rekening mee.

Het bericht voor de medewerker ziet er als volgt uit: