Nieuw sociaal secretariaat scherm
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het nieuwe sociaal secretariaat scherm werd onlangs bij jouw gelanceerd. De werkwijze blijft echter hetzelfde, de look is enkel gewijzigd.

Net zoals op de vorige pagina dien je eerst de filters correct te zetten.

Na het correct zetten van de filters gebruik je de knop "Data resetten".
Daarna dien je nog steeds de regels toe te passen. Deze knop vind je nu bovenaan.
Ben je klaar om te exporteren? Druk dan op de groene knop "exporteren".

Sluit je daarna het sociaal secretariaat af? Gebruik dan de knop "sociaal secretariaat afsluiten".

Opgelet:
- Je kan ook manueel een record toevoegen, weet dat dit na "data resetten" gewoon terug verwijderd wordt. Wil je en een prestatie toevoegen dan doe je dat best via de planning of het tikklokoverzicht.

De vinkjes:
Achter elke prestatie zie je de opties R - E - OK

Wanneer op een prestatie een regel is toegepast zal er een vinkje verschijnen bij R.
Wanneer een prestatie geëxporteerd is zal er een vinkje verschijnen bij E.
Wil je voor jezelf aanduiden dat een prestatie OK is dan kan je hier manueel een vinkje zetten onder OK.