De nieuwe navigatie van Strobbo

navigatie

Meer dan een week geleden bijgewerkt

De nieuwe versie van Strobbo is sneller dan de oude versie en net zo gebruiksvriendelijk.

In deze handleiding zetten we even het verschil op een rij.

Wijziging in URL

Allereerst is jouw url gewijzigd van olws.eu/jouwomgeving of app.strobbo.com/jouwomgeving naar desktop.strobbo.com/jouwomgeving.

Wijziging van het menu

In de oude versie verschenen de submenu's onder het hoofdmenu.

In de nieuwe versie zal je merken dat de submenu's aan de rechterkant verschijnen wanneer je klikt op het menu-item.

Alle items die in jouw omgeving actief waren zijn ook gewoon gebleven.

Wat zijn de icoontjes rechtsboven

Bovenaan rechts had je vroeger volgende puntjes

Nieuw: de communicatie van onze nieuwe features
Handleiding: hiermee ga je naar onze Helpdesk
Chat met Support: hiermee chat je met 1 van onze medewerkers.
Het vlaggetje: de taal die je hebt geselecteerd
Het icoontje: jouw profiel , hier kan je uitloggen of je profiel bekijken.

In de nieuwe versie vind je die items als volgt terug:

Het uitroepteken: de communicatie van de nieuwe features
Het belletje: de downloads vanuit jouw omgeving.
Het vraagteken: de chat en onze handleiding.

Wanneer je klikt op jouw icoontje kan je de taal wijzigen of uitloggen.

Hoe selecteer ik een vestiging

De vestigingen hebben we ook rechts boven geplaatst. Vroeger vond je deze terug aan de linkerkant.

Dit hebben we nu ook rechts bovenaan gezet.