Functietitel studentencontract

functietitel

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wanneer je gebruik maakt van de studentencontracten in Strobbo wordt er automatische een functietitel ingevuld.

Dit kan gebeuren op 2 manieren:

Via de werkgebieden: wanneer er een planning is opgemaakt voor de student en de student klokt in, dan nemen we de functietitel vanuit het werkgebied.

Via het gebruikersprofiel: heb je geen planning voor jouw student, dan nemen we de functietitel uit het gebruikersprofiel.

Via de werkgebieden

Wanneer je de student hebt ingepland gaan we de functietitel van het werkgebied nemen.
Wil je dit controleren of aanvullen:

• Ga via "beheer" naar "instellingen".

• Klik op "werkgebieden".

• De functietitel is ingevuld of leeg;
    indien deze leeg is kan je dit aanpassen met het potloodje achter het desbetreffende werkgebied.

Via het gebruikersprofiel

Heb je de student niet ingepland, dan nemen we de functietitel toegevoegd in het profiel.

Wil je dit aanpassen of controleren:

• Ga via "Beheer" naar "Gebruikers" .

• Klik op de naam van de desbetreffende gebruiker.

• Klik op het tabje van het bedrijf.

• Hier zie je het veld functietitel.