Werkgebied verwijderen

verwijderen werkgebieden in Strobbo

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Werkgebieden in Strobbo kunnen niet verwijderd worden. De reden hiervan is dat de gegevens die aan een werkgebied hangen (planning, tikklok,...) minstens 5 jaar bewaard dienen te worden.

Een werkgebied kan je wel hernoemen, om het zo op een andere manier te gebruiken.

Je kan de naam wijzigen onder het menu "Beheer - Instellingen - tabblad werkgebieden". Vervolgens kan je het werkgebied wijzigen door op het blauwe potloodje te klikken bij het werkgebied en de naam aan te passen.