Instellingen: payroll regels
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Via Strobbo kan je eenvoudig de gepresteerde uren doorgeven aan het sociaal secretariaat. Wij kunnen hierbij zelfs rekening houden met de bruto-netto overuren of een toeslag op zondag. Hiervoor moet je natuurlijk wel regels definiëren in ons systeem.

Je kan deze regels zelf toevoegen (zie onderstaande handleiding).
Opgelet: zie je dat er al regels zijn ingesteld, dan heeft de Strobbo-consultant dit voor jou gedaan.

Omdat de regels een rechtstreekse invloed hebben op de loonverwerking is het belangrijk dat je niet zomaar de regels gaat aanpassen!
Stem dit altijd af met jouw consultant!

In deze omgeving zijn er al 2 regels ingesteld.

Wil je een regel aanpassen dan kan je die openen door op het edit (Potlood) te drukken achter de desbetreffende regel.
Wil je een regel verwijderen dan gebruik je de rode vuilbak.

OPGELET: de onderste regel werkt altijd supplementair op de bovenste.

Daarom dat je via de knop " payroll regel herschikken" de positie van de regels kan aanpassen.

Via de pijltjes achteraan wijzig je de plaats van de regel.

Een regel toevoegen doe je via de groene knop "toevoegen".

Het volgende scherm zal openen, hierin selecteer je

• het statuut van de gebruikers voor wie de regel geldt

• de correcte werktijd types

• de vestiging

• de criteria

• je selecteert of het gaat om een vaste waarde of een parameter
    vb. in onderstaand voorbeeld is 38 uur per week een vaste waarde

• het werktijd type dat het moet worden

Vb. in onderstaand voorbeeld zullen uren boven de 38 worden omgezet in BN overuren.

Een ander voorbeeld is "de nachturen". Hieronder zie je hoe je tussen bepaalde uren als nachturen worden berekend voor al jouw personeelsleden.