Hoe kan ik mezelf registreren?

zelfregistratie, account aanmaken

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Normaal krijg je van jouw werkgever een link om jezelf op te registreren.

Heb je die niet ontvangen, dan kan je dit best aan jouw werkgever navragen.

Wanneer je de link opent gaat volgende pop-up open.

Indien je de taal wil wijzigen kan je dit bovenaan rechts doen.

Je kan nu alle velden invullen. Velden die verplicht zijn kan je uiteraard niet leeg laten.

Klik je toch op volgende zonder dat je alle verplichte velden hebt ingevuld dan krijg je een waarschuwing.

De volgende details zijn "niet verplicht". Weet wel dat hoe meer details je invult, hoe meer je jouw werkgever helpt.

Hierbij nog even een ingevuld voorbeeld.

Stel dat jouw thuisadres afwijkt van het geregistreerde adres, dan kan je deze optie aanvinken om ook jouw verblijfadres aan te vullen. Zit je op kot dan kan je dat hier invullen.

Op de volgende pagina kan je het bedrijf (of de vestiging) selecteren waar je tewerkgesteld bent. Het aanduiden van een werkgebied is niet verplicht. Net zoals je ook niet jouw standaard beschikbaarheid hoeft door te geven.
Het is natuurlijk wel handig dat jouw werkgever jouw beschikbaarheid kent.

Vervolgens kom je op een extra informatie scherm. Ook hier is geen enkel veld verplicht, maar je helpt je werkgever wel met alle details.

Klik op "indienen", vul het verificatiescherm in dat nu verschijnt.

Vervolgens krijg je een code via mail die je in de volgende pop-up kan plakken.

Je werkgever zal vervolgens jouw account goedkeuren. Daarna kan je inloggen via Strobbo. Je ontvangt de inloggegevens in jouw mailbox.