Instellingen: werktijd types

werktijd types

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om je werktijden te kunnen exporteren naar jouw sociaal secretariaat, moet je de correcte codes van je sociaal secretariaat importeren in Strobbo.

De lijst van codes die jouw bedrijf gebruikt kan je best navragen aan jouw contactpersoon bij jouw sociaal secretariaat.

Het activeren van de payroll-koppeling kan je niet zelf, dit kan je aanvragen op onze Chat.

Opgelet: deze pagina is enkel toegankelijk voor admin-profielen.

In deze handleiding vind je:

Hoe je een werktijd type kan toevoegen

Normaal vullen de consultants van Strobbo alle werktijd types voor jou in, moet je er toch een toevoegen, dan ga je als volgt te werk:

Je klikt in de werktijd type pagina op de groene knop "toevoegen".
De volgende pop-up zal openen.

Je vult de omschrijving in, dit is de naam van het werktijd type. Daarnaast vul je ook de code in, dit is de code die je ontvangt van het sociaal secretariaat.

Wil je de code niet exporteren naar jouw sociaal secretariaat dan kan je dit hier ook aanvinken.

Je klikt daarna op toevoegen.

Hoe je een werktijd type kan aanpassen

Een werktijd type aanpassen doe je met het potloodje achter het desbetreffende werktijd type.

De volgende pop-up zal openen, je brengt de nodige wijzigingen aan en klikt op "Wijzig".

Hoe je een werktijd type kan verwijderen

Een werktijd type verwijderen heeft een invloed op de payroll-regels, let dus zeker op dat je het werktijd type echt niet meer wil gebruiken in de toekomst.

Wil je een werktijd type verwijderen dan klik je op het vuilbakje achter het desbetreffende werktijdtype.

Onderstaande pop-up zal openen, indien het werktijd type niet gebruikt is kan je hier op ja drukken.

Wordt het werktijd type gebruikt dan zal je onderstaande melding krijgen en kan het werktijd type niet worden verwijdert.