Instellingen: vestigingen

vestigingen

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Op deze pagina kan je een vestiging toevoegen, aanpassen of verwijderen.

Opgelet: deze pagina is enkel toegankelijk voor de admin's.

Je vindt deze instellingen als volgt:

• beheer

• instellingen

• vestigingen

Opgelet: een vestiging toevoegen is niet gratis, je betaalt hiervoor een meerkost die zal worden gefactureerd. Wil je hier meer over weten? Raadpleeg dan onze chat.

In deze handleiding vind je volgende punten:

Hoe voeg ik een vestiging toe

Je kan een vestiging toevoegen via de knop "Toevoegen".
De volgende pop-up zal openen.

Je vult hierin de nodige details in zoals:

• naam

• kostenplaats: indien je hier mee werkt

• selecteert de taal van de vestiging

• je vult de adresgegevens in

• selecteer het correcte bedrijf.

Daarna klik je op toevoegen.
Onderstaande waarschuwing zal verschijnen. Indien je akkoord ben klik je op "Ja".

Hoe pas ik een vestiging aan

Wil je een vestiging aanpassen dan klik je achteraan op het potloodje van de desbetreffende vestiging.

Je brengt de nodige wijzigingen aan en klikt op "Wijzig".

Hoe verwijder ik een vestiging

Een vestiging die nog niet gebruikt is kan je verwijderen door achter de vestiging op het prullenbakje te klikken.

Indien de vestiging nog niet gebruikt is, zal onderstaande pop-up verschijnen. Klik op "ja" indien je zeker bent.

Is de vestiging al gebruikt, dan zal je bij het klikken op "ja" deze waarschuwing op jouw scherm zien verschijnen. De vestiging kan dus niet worden verwijderd.