Instellingen: standaard werktijden

standaard werktijden

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Deze pagina is enkel toegankelijk voor admins in Strobbo.

Je gaat naar deze instellingspagina via:

• Beheer

• Instellingen

• Standaard werktijden

Standaard werktijden kunnen gebruikt worden om als werktijd op je planning te slepen.

In deze handleiding vind je volgende items:

Een standaard werktijd toevoegen

Je kan een werktijd toevoegen via de knop "toevoegen".

De volgende pop-up gaat open, je selecteert een start- en einduur, eventueel een pauze en optioneel voeg je een opmerking toe.
Daarna klik je op "opslaan".

Opgelet: wil je een einduur na middernacht, kies dan voor de werktijden met een *.

De standaard werktijd bewerken en verwijderen

Je kan de standaard werktijd bewerken met het potloodje achter de desbetreffende tijd.

De werktijd zal openen, je brengt de nodige wijzigingen aan en klikt op "opslaan".

Wil je een tijd verwijderen, dan klik je op het vuilbakje achter die werktijd.

De standaard werktijden herschikken

Wil je de plaats van de standaard werktijden wijzigen dan klik op de blauwe knop "standaard werktijden herschikken".

De volgende pop-up zal openen, met de pijltjes achteraan kan je de tijd van plaats wijzigen.
Tevreden? Klik dan op "opslaan".