Mijn tikklok overzicht

mijn tikklok overzicht

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Webversie

Wil je een overzicht van jouw gewerkte tijden, dan kan je die vinden bij:

"Mijn Rooster" - "Tikklok overzicht" .

Bovenaan de pagina krijg je steeds een overzicht van de volgende informatie:

• het weeknummer

• het aantal uren gepland

• het aantal uren gewerkt

• jouw overuren aantal

• jouw verlofteller

Wil je navigeren naar een andere week, dan kan dit rechts op het scherm.

• Je kan klikken op de datum.

• De kalender zal openen.

• Je selecteert hier de gewenste week.

Het overzicht bevat de volgende informatie:

• jouw naam

• het uur dat je bent ingeklokt

• het uur dat je bent uitgeklokt

• je ziet jouw totaal gewerkte tijd

• de eventuele pauze

• was je ingepland dan zie je hier de geplande uren, zie je N/A dan stond je niet op de planning

• laat, wanneer je was ingepland kan je zien of je te laat was, stond je niet op de planning dan zie je hier N/A

• het werkgebied waarin je gepland was, stond je niet op de planning dan zie je hier N/A

• de vestiging waar je hebt gewerkt

Ben je vergeten te klokken dan kan jouw werkgever de uren manueel registreren.
Je zal dan bij "handmatig" een vinkje zien staan.

Staat er een oranje driehoek achteraan, dan heeft jouw werkgever een wijziging aangebracht in de registratie. Je ziet die wijziging wanneer je op dit desbetreffende driehoekje klikt.

Strobbo App

In de Strobbo app kan je rechtsonder klikken op de knop "Meer"

Vervolgens kan je klikken op "Tikklok overzicht"

Je bekomt een overzicht per week. Linksboven kan je switchen naar vorige weken. Rechtsboven kan je via het kalendericoontje een maandweergave oproepen.

Klik je op een prestatie krijg je hier een detail van te zien.